Minusta

Moikka moi!

Olen Tero Honkanen, leppoisa ja mukava osteopaatti sekä koulutettu hieroja. Hierojaksi valmistuin vuonna 2004 ja osteopaatiksi 4 vuoden opintojen jälkeen Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Minulla on siis yli 17 vuoden kokemus ihmisten hoitamisesta. Lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeistä kognitiivista lyhytterapiaa, jonka tarkoituksena on löytää yhteistyössä (kipu-)ongelmiin toimivia tavoitteita ja ratkaisukeinoja. Vuodesta 2020 olen opiskellut Jyväskylän yliopistossa terveystieteiden maisteriohjelmassa pääaineena fysioterapian asiantuntijuus.

Hoitomenetelmäni vaihtelevat tilanteesta ja ihmisestä riippuen. Hoitomenetelmät eivät ole itseisarvo, vaan hoidon lopputulos ratkaisee. Hyvä hoito on sellaista, että tuntee tulleensa hoidetuksi, mutta hoidon aikana ei ole tuotettu liikaa epämiellyttävää kipua. Onnistuneessa hoidossa kipu lievittyy, liikkumiskyky lisääntyy ja kehossa on muutenkin hyvä ja kevyt olla.

Teen siis käsittelyhoitoja, annan ohjeistuksia ja opetan ymmärtämään mistä kivussa oikein on kysymys. Kipu on tärkein syy hakeutua osteopaatin hoitoon. Silloin, kun kipu on ensisijainen syy hakeutua hoitoon, on hoidonkin oltava kipuun ensisijaisesti kohdistuvaa unohtamatta niitä asioita, joita kipu rajoittaa.

Tervetuloa vastaanotolleni!